How it started..

 

Wij Cindy & Anniek, twee vriendinnen die veel verschillende ideeën hadden die vooral te maken hadden met baby spulletjes en elkaar en onszelf vaak afvroegen, “wat als..?” 

 

Na maanden brainstormen, onderzoeken, contacten leggen met merken, nieuwe producten bedenken en enzovoorts enzovoorts, hebben we op 18 september 2020 onze stoute schoenen aangetrokken en zijn naar de KVK gegaan en sinds deze dag bestaat Kjoett | Kidsmusthaves and more.

 

Nu ging het echt beginnen, de website moest gebouwd worden en wij met ons kleine budget moesten dit toch echt helemaal zelf doen, waar wij nu mega trots op zijn trouwens. Maar ook de producten moesten worden ingekocht, onze eigen handgemaakte items moesten wij maken en fotograferen.

 

Via socialmedia en onze vrienden en Familie kregen wij veel lovende reacties, hierdoor waren wij nog meer gemotiveerd om dit door te zetten. Van een paar producten een jaar geleden zijn wij nu gegroeid naar een ruime collectie waar voor ieder wat wil is,  bijvoorbeeld de Hippe cadeaumanden die en mega succes zijn bij mensen die binnenkort een babyshower of een kraambezoek gepland hebben.

 

Ons doel is om onze handgemaakte producten uit te breiden tot een groter succes en heel veel lieve (nieuwe) ouders voorzien van de leukste en hipste items voor de kleine mini versies van henzelf.